Forretningsbetingelser

Nedenstående forretningsbetingelser er gældende, med mindre andet er aftalt skriftligt.

E-mail, sms og mms og anden elektronisk kommunikation fra EG Hairtools.

Når du tilmelder dig modtagelse af meddelelser vedrørende tilbud på varer, nyheder, deltagelse i konkurrencer samt servicemeddelelser om din brug af frisoernobel.dk via e-mail, sms, mms samt lignende meddelelser, så fremgår detaljerne om den enkelte tilmelding af de specifikke tilmeldingssider.

Generelt giver vi dig mulighed for at afgive såvel almindelige kontaktoplysninger som oplysninger om specifikke interesser.

Du kan til enhver tid afmelde dig vores elektroniske kommunikation via links i de enkelte e-mails og ved at følge afmeldingsinstruktionerne i de sms’er, mms’er eller andre meddelelser, som du modtager fra os.

Aflysninger

Afbud eller ændring af en tid bedes foretaget hurtigst muligt.

Persondatapolitik

Se venligst vores persondatapolitik.

Information om allergier mv. (risiko ved farvninger)

Til enhver hårfarvning, permanent, bryn og vippe farvning, må nødvendigvis anvendes kemikalier, som i sjældne tilfælde resulterer i alvorlige allergireaktioner.

Selvom allergiske reaktioner kun sker i sjældne tilfælde, gør vi udtrykkelig opmærksom på, at hårfarvning og anden kemisk behandling hos frisør Nobel er på eget ansvar.

Derfor udfører frisør Nobel kun farvning og kemiske behandlinger, hvor kunden er orienteret om risikoen og har accepteret denne, ved accept af vores forretningsbetingelser – også ved fremtidige hårfarvninger her i salonen.